top of page
 • Hoeveel kost het om een meubel te laten stofferen?
  De geschatte prijs is compleet afhankelijk van uw meubel. Om een indicatie te kunnen geven moet ik eerst een meubel kunnen bekijken. Dit kan door een foto naar ons te mailen of ik kom gezellig even langs om uw meubel te bekijken.
 • Zit ik gelijk aan een opdracht vast als ik mail?
  Nee hoor, u kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
 • Is het goedkoper een meubel te laten herstofferen dan een nieuwe te kopen?
  In veel gevallen kost het meer om uw meubel te laten herstofferen dan een nieuw meubel te kopen. De kosten zijn compleet afhankelijk van wat er moet gebeuren of wat uw wensen zijn, denk aan: stof keuze, hoeveelheid arbeid, hoeveelheid materiaal. Het stofferen van een meubel is ontzettend arbeidsintensief en vergt dus veel werk. In het geval van een design meubel is het vaak wel de moeite waard deze te laten herstofferen.
 • Hoe vraag ik een prijsindicatie op bij MA+BY?
  Onder het kopje contact van onze website vindt u een contactformulier, wanneer u deze invult wordt deze naar ons verstuurd. U kunt ook een mail sturen naar info@ma-by.nl Vergeet niet een foto bij te voegen.
 • Kan ik mijn eigen stof aanleveren?
  Wij werken alleen met ons eigen stoffen assortiment, dit m.b.t. het behouden van de kwaliteit en de garantie.
 • Kan ik MA+BY bezoeken?
  Dat kan! Maak hiervoor een afspraak, dit kan per mail of via ons contactformulier op de website. Ik moet geregeld bij mensen langs voor een afspraak en ben daardoor niet altijd aanwezig in mijn atelier.
bottom of page